Benieuwd of jullie trouwdatum nog beschikbaar is?


Over mij

Wie is Trouwfotograaf Leiden?

 

Fotograferen is voor mij het vastleggen van herinneringen. Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Immers, naar een goede foto blíjf je kijken. Hij roept de herinnering en het gevoel van toen weer op. Graag leg ik die waardevolle herinneringen aan jullie trouwdag vast in een mooie bruidsreportage. Ik vind het belangrijk dat wanneer jullie de foto’s weer terugzien, jullie het bijzondere gevoel van die dag opnieuw beleven.

 

Ik maak met veel plezier en passie jullie huwelijksreportage waarbij ik veel aandacht en zorg besteed aan het eindresultaat van de bruidsfoto’s. Wanneer jullie interesse hebben in een bruidsreportage kom ik graag langs voor een vrijblijvende kennismaking. Dan kunnen we jullie wensen en ideeën bespreken en kan ik jullie eventueel daarbij helpen om samen tot een mooi resultaat te komen. Voorafgaand aan de bruiloft verken ik de fotolocatie(s). Desgewenst doen we dit samen en nemen we de laatste details voor de grote dag nog even door. Dankzij deze goede voorbereiding kunnen we op de dag zelf in ontspannen sfeer een mooie trouwreportage schieten. Uiteraard ben ikzelf tijdens de huwelijksdag passend gekleed en zorg ik ervoor dat ik niet te opvallend aanwezig ben. Alleen als het nodig is doe ik een stap naar voren om het moment op creatieve wijze vast te leggen. Het gaat immers om jullie!

 

Trouwfotograaf Leiden is onderdeel van Par-pa fotografie.

De Leidse Trouwfotograaf is Arend Jan en woont ruim 15 jaar in de Leidse regio. Hij fotografeert al meer dan 30 jaar waarvan de laatste 11 jaar als fulltime professional. In deze 11 jaar heeft hij meer dan 60 bruiloften in Leiden en daarbuiten vastgelegd. Hij kent de weg en omstandigheden op vele locaties in Leiden.

 

“In mijn vrije tijd sport ik minimaal tweemaal per week en ga ik graag er op uit met mijn Volkswagen T2 camper voor een weekend of langere vakantie. Ook dan is mijn camera niet ver weg. Fotograferen is ontstaan uit passie en dat gaat nooit vervelen.”