Benieuwd of jullie trouwdatum nog beschikbaar is?


AC films

 

Al jaren werkt Trouwfotograaf Leiden samen met AC films uit Leiden. AC films maakt al ruim 8 jaar documentaires, bruidsreportages en bedrijfsfilms. We kennen elkaar goed en door de vele reportages die we samen hebben gemaakt zijn we op elklaar ingespeeld, houden we rekening met elkaar en kennen elkaars werkwijze.

 

Ook de videograaf bevindt zich zoveel mogelijk op de achtergrond en daar waar mogelijk doet hij een stap naar voren. Voor de video krijgt de bruid of bruidegom standaard een microfoontje mee onder de kleding om ea te kunnen horen van wat jullie tegen elkaar zeggen en om de overige geluiden aan te vullen. Het kan voor de gasten een leuk iets zijn om te horen wat jullie tegen elkaar zeiden op de dag.

 

Na afloop ontvangen jullie een mooie samenvatting van de dag in een film van ca 15 min. De film wordt voorzien van rechte vrij muziek en zal ook geluidstechnisch worden na bewerkt. Na afloop ontvangen jullie de videoreportage ook digitaal en is er de mogelijkheid om 1 maal aanpassingen te laten doen in de montage.

 

Jullie zijn uiteraard vrij een keuze te maken voor een videograaf